Månedsbrev Mars/April småbarn 2019

En ny og gyende årstid sniker seg mer og mer inn, varmen fra solen kjenner vi nå på og gleder oss til flere friske og fine farger som kommer i naturen. Kroppene våre ”våkner” også mer til liv nå.

I Februar/Mars har vi vasker og ryddet masse av leikene våre, plutselig var alle farger borte. Vi fikk et pusterom før tiden med forberedelser til karnevalet var i gang.

Under karnevalsuken ble rommet ”forvandlet” og vi fikk se mer og mer av ”eventyrskogen”. På karnevalsdagen var vi heldige og fikk dele spennende opplevelser med flere eventyr. ”Gullhår og de tre bjørnene” fikk vi se på storbarn sin avdeling, der var det også en spennende skog og senger som vi fikk leike med etterpå, ”grøten” til bjørnene ”smakte” vi også på. Vi fikk også se eventyret om ”de tre bukkene bruse” på småbarnsrommet og etterpå var det mange storbarn som ville spille for oss om og om igjen. Det var fint å være masse sammen denne dagen.

I tiden fremover får vi flere spennende opplevelser ute og vil utforske nærmiljøet mer.

Tema fremmover er ”ut på tur” og ”nytt liv”.

Vi skal få så og oppleve hva som skjer med spirene. I denne tiden våkner også kroppene våre mer til liv og kanskje vil mamma og pappa også oppleve at jeg vokser masse?

Vi håper på masse sol og fint vær, og sanseopplevelser i forberedelsene til påskehøytiden J

Med vennlig hilsen alle oss på småbarn