Solblomsten små barn

Anne Marie Grøttan

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Utdannet ved Handel- og Kontorskole. Har tatt Kompass kurs ved HINT, og kurs i Steinerpedagogikk ved Rudolf Steinerhøgskolen i Oslo. Verneombud. Utdannet seg til Barne- og ungdomsarbeider og har fagbrev.

Veronica Eide Zandany

Stilling: Styrer
veroni2000@hotmail.com

Adjunkt fra NTNU, med etterutdanning i Barnehage, Småbarnspedagogikk og Nasjonal Styrerutdanning fra DMMH. Har også Masterstudier i Spesialpedagogikk fra NTNU/DMMH, samt etterutdanningskurs i Steinerpedagogikk fra Rudolf Steinerhøgskolen i Oslo.

Hilde Schancke

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Hilde er utdannet Barne- og ungdomsarbeider, og har lang erfaring med å jobbe i barnehage. Hilde har tidligere jobbet både i Steinerbarnehage og i offentlige barnehager.

Liudmila Zubovic

Stilling: Vikar

Liudmila jobber som vikar og renholder i barnehagen. Liudmila utdanner seg til Barne- og ungdomsarbeider.

Linn Refsnes

Stilling: Pedagogisk leder
linn.refsnes@steinerbarnehage.no

Linn jobber som assistent på storbarnsavdelingen. Hun har tatt bachelorstudier i pedagogikk fra Universitetet i Tromsø. Linn har påbegynt barnehagelærerutdannelse ved Steinerhøyskolen i Oslo. Pegogisk leder på smørblomsten (småbarn) fra 17.02.2020.

Solblomsten store barn

Henriette-Amalie Solbakken

Stilling: Vikar
miriabellachan@gmail.com

Lærling på Storbarnsavdeling. Henriette-Amalie ("Hettie") er 25 år, og har gått musikk, dans og dramalinje på Sortland VGS. Hun har tidligere jobbet som assistent ved SFO.

Mette Olberg

Stilling: Spesialpedagog
mette.olberg@steinerbarnehage.no

Utdannet adjunkt ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Har i tillegg ekstra studiepoeng knyttet til barns motoriske utvikling, pedagogikk, psykologi og kommunikasjon, samt videreutdanning i programmering og digital kompetanse.

Veronica Eide Zandany

Stilling: Styrer
veroni2000@hotmail.com

Ingeborg Thingstad

Stilling: Pedagogisk leder
ingeborg.thingstad@steinerbarnehage.no

For tiden i barselpermisjon. Ingeborg er utdannet Barnehagelærer fra DMMH med fordypning i barnekultur og kulturarv. I tillegg har hun videreutdanning i Drama fra samme sted. Etterutdanningskurs i fra Steinerhøyskolen ved Rudolf Steinerhøyskolen i Oslo og Bachelor i barnehageutdanningen fra samme sted.

Olga Johansen

Stilling: Barnehagelærer
lemurrr63@gmail.com

Er utdannet lærer fra Daugavpils Pedagogical Institute, Latvia og førskolelærer fra The University of Daugavpils, Latvia. Har tatt Kompass studiet ved DMMH i Trondheim.

Tone Tellevik Frislid

Stilling: Barnehagelærer
tone.tellevik@steinerbarnehage.no

Har fagbrev Barne-og ungdomsarbeider. Utdannet Barnehagelærer fra Høgskolen på Vestlandet. Hun har også masterstudier i pedagogikk med fordypning i spesialpedagogikk fra Dronning Mauds Minne Høgskole (DMMH) og NTNU (Norges tekninsk-naturvitenskapelige universitet.) Har veilederutdanning fra (DMMH)