• Velkommen til Påskefrokost i barnehagen tirsdag 9.april kl. 08:00

Kling, klang klemme er Påskeharen hjemme?
    Hvis han kommer hjem i dag får han nok et egg å, ja, et påskeegg, et påskeegg...

• Månedsbrev Mars/April småbarn 2019

En ny og gyende årstid sniker seg mer og mer inn, varmen fra solen kjenner vi nå på og gleder oss til flere friske og fine farger som kommer i naturen. Kroppene våre ”våkner” også mer til liv nå.

• KARNEVAL I SOLBLOMSTEN

”I eventyrene lever hele menneskehetens ånd”
    Rudolf Steiner

• Vi har fått gave fra Ørland Sparebank

Vi har vært så heldige å fått tildelt gave i forbindelse med Ørland Sparebank sin årlige Gavetildeling. Banken støtter oss med kr 5000,00 for å kunne videreutvikle vår miljøsatsing gjennom Grønt Flagg. Vi vil bruke pengene til å komme i gang med kompostering av matavfallet vårt. Vi ønsker å begynne med Bokashi - kompost.

• Gullmerke fra Debio og Grønt flagg!

Vi kan med glede fortelle at vi igjen har blitt sertifisert som Grønt Flagg barnehage for barnehageåret 2017-2018! Miljøhandlingsplanen for å sikre bærekraftig utvikling i barnehagen vår er godkjent. Fokusområde i år er kompostering og resirkulering av avfallet vårt.

Vi har også for 2017 oppnådd Debio sitt serveringsmerke i gull. Debio er garantist for at økologisk mat som produserers og serveres i Norge faktisk er økologisk. Gull merket betyr at all mat vi sereverer i Solblomsten er av økologisk kvalitet!